Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Nummerbehoud

Nummerbehoud geschiedt bij Youfone via het online bestelformulier. Als men op dit formulier aangeeft het eigen nummer te willen behouden, zorgt Youfone er zelf voor dat de vorige aansluiting wordt beëindigd en wordt overgeheveld naar de nieuwe provider. Het behouden van het oude nummer is kosteloos en duurt – indien men niet aan een contract vastzit of wanneer het abonnement spoedig afloopt – vier tot zes weken.

Ook bij prepaid kan het nummer worden overgenomen. Dit duurt ongeveer vier weken op het moment van bestellen. In het geval van dat men overstapt op het moment dat men gebruikmaakt van een prepaidkaart is het belangrijk om op te merken dat het nog openstaande beltegoed komt te vervallen bij een overstap naar een andere provider.

Youfone maakt een korte periode na het ontvangen van de bestelling bekend op welke datum het nummer wordt omgezet, waarna het pakketje met de simkaart wordt opgestuurd. Hierbij wordt natuurlijk ook aangegeven wanneer de klant rekening moet houden met de omzetting en wanneer het nummer weer in gebruik kan worden.

Het aanvragen van het nummerbehoud bij lopende contracten kan alleen worden gedaan als dit contract nog maar zestig dagen of minder lang van kracht is. Als dit nog niet het geval is, kan men bij Youfone wel een herinnering opvragen voor op het moment dat dit wel het geval is; zodat het abonnement daarna opgezegd kan worden door de nieuwe provider.

Na het omzetten van het oude nummer van de voormalige naar de nieuwe provider dient de gebruiker zelf het nummer te activeren via de website van Youfone, anders is deze niet klaar om te gebruiken. Daarnaast is het annuleren van het verzoek voor nummerbehoud ook mogelijk als men zich op een later tijdstip bedenkt; hier wordt echter wel negen euro administratiekosen voor in rekening gebracht.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net