Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Buitenland

Het bellen van nummers in het buitenland gaat met even veel gemak als het bellen naar nummers in het binnenland. Het enige wat men moet doen is de 0 weglaten en de juiste landcode ervoor zetten. Zo heeft men bijvoorbeeld voor nummers  in Nederland de landcode +31 nodig en in België de landcode +32.

Als men de module  ‘Bellen naar het buitenland’ heeft aangeschaft betaalt men  een basistarief van € 4,95 per maand als abonementskosten. Men betaalt daar een bedrag bovenop afhankelijk vanaf  welke locatie men belt. Als men naar landen belt die lid zijn van de Europese Unie, betaalt men 25 eurocent per minuut. Als men naar overige Europese landen belt, betaalt men veertig eurocent per minuut.

Naar de landen China, Egypte, India, Indonesië, Maleisië, de voormalige Nederlandse Antillen, Rusland, Singapore, Suriname, Thailand, Turkije en Zuid-Afrika betaalt men  slechts twintig eurocent per minuut. Men kan ook naar Aruba, de Filipijnen, Irak en Marokko bellen, maar dat kost men 35 eurocent per minuut. Als men belt naar een land dat hierboven niet vermeld staat, kost dat 75  eurocent per minuut. Het kan zijn dat er sprake is van een uitzondering, in dit geval bataalt men € 3,50 per minuut. Als men  wilt sms’en naar het buitenland, hoeft men zich nergens zorgen over te maken. Dit is namelijk een vast tarief van vijftien cent. Al deze kosten zijn exclusief de Youphone-abonementskosten.

Als men de module ‘Roaming EU’ heeft, betaalt men € 4,95 als abonementskosten en de volgende bedragen betaalt men daarbovenop. Als men belt naar landen die lid zijn van de Europese Unie, kost dat twintig eurocent per minuut. Als men naar overige Europese landen belt betaalt men € 1,50 euro per minuut. Bellen naar de Verenigde Staten en Canada kost € 2,50 per minuut. Naar de rest van de wereld bellen is € 4,50 per minuut. Ook hier kan er sprake zijn van een uitzondering, in dat geval betaalt men € 5,00 per minuut.

Gebeld worden vanuit landen die lid zijn van de Europese Unie is gratis en vanuit overige Europese landen kost deze dienst 75 cent per minuut. Als men  vanuit de Verenigde Staten, Canada of vanuit een nog niet genoemd land wordt gebeld betaalt men € 1,25 per minuut.  In geval van de bekende uitzondering betaalt men € 2,50 per minuut. Als men vanuit een land in de Europese Unie belt is het starttarief 69 eurocent en het starttarief van gebeld worden is vijftien eurocent per minuut.

Het onvangen van een sms is gratis, maar voor het versturen van een sms naar een land binnen de Europese Unie betaalt men dertien cent en naar een Europees land in het overige gedeelte van het vasteland betaalt men vijftig cent. Als men  een sms ontvangt vanuit de Verenigde Staten  of Canada kost dat één euro. In geval van een uitzondering kost een sms ontvangen € 1,50.

Met Youfone kan men overal in het buitenland bellen en gebeld worden. Men kan ook gebruikmaken van mobiel internet in het buitenland, dit wordt echter afgeraden aangezien het mogelijk is dat hier extra kosten bij in rekening worden gebracht. Men kan dit voorkomen door gebruik te maken van Wi-Fi-netwerken. Als men geen verbinding heeft in het buitenland komt dit door een technische fout. In dat geval kan men contact opnemen met de klantenservice van Youfone of op de website kijken.

De eigen telefoon zoekt uit zichzelf het sterkste netwerk op wanneer men zich in het buitenland bevindt. Het kan zijn dat de verbinding niet optimaal is. Om dit te verhelpen kan men het volgende doen:

  • Ga naar de instellingen op uw telefoon.
  • Druk op ‘Netwerkoperator’
  • Druk op ‘Handmatig’
  • Selecteer hier een sterker netwerk.

Het systeem voor het beluisteren van voicemailberichten in het buitenland werkt hetzelfde als het systeem dat men in het binnenland gebruikt. Men kan naar het nummer +31 (0)612001233 bellen. De kosten voor het inspreken van een voicemailbericht zijn hetzelfde. Het enige waar men rekening mee moet houden is dat de tarieven voor het bereiken van het Nederlandse nummer in het buitenland erbovenop komen. Het wordt geadviseerd om vooraf in Nederland een pincode op de eigen telefoon te zetten om te voorkomen dat in geval van diefstal de persoonlijke gegevens worden beluisterd. Dit doet men door naar het nummer 1233 te bellen.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net