Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Nummerbehoud

Bij Simyo is het behouden van het eigen nummer altijd gratis als men overstapt naar deze provider. Men dient in dit geval het vakje voor nummerbehoud aan te vinken of aan te kruisen bij bestelling. Vervolgens vult met het bijbehorende online formulier voor nummerbehoud in en dit formulier stuurt men op naar Simyo of men klikt op ‘verzenden’ bij het digitale bestelformulier op de website. Bij de overstap draagt Simyo daarna zorg voor de overgangsprocedure en het beëindigen van het lopende contract bij de huidige provider.

Het is belangrijk om te houden dat er bij veel providers sprake is van een opzegtermijn. Simyo kan het verzoek tot nummerbehoud alleen afhandelen als het lopende abonnement maximaal nog twee maanden van kracht is, anders zal men moeten wachten tot deze periode is aangebroken.. Bij prepaidnummers duurt een overzetting van nummer ten hoogste tien werkdagen na aanvraag.

Ook een belangrijk punt is dat mobiele telefoons absoluut simlockvrij moeten zijn men een wijziging kan laten doorvoeren, waar ook de verzoeken voor het behoud van het huidige nummer bij horen. Sommige providers berekenen kosten voor het simlockvrij maken van mobiele telefoons. Indien er echter niet eerst voor wordt gezorgd dat de telefoon simlockvrij is, kan het verzoek om nummerbehoud doorgaans niet worden uitgevoerd.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net