Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Internet

Internet op de mobiele telefoon kan bij Simyo aangeschaft worden tegen een snelheid van 2 megabytes per seconde als downloadsnelheid met  384 kilobytes per seconde als uploadsnelheid. Er bestaat een standaardtarief dat door de provider wordt uitgedragen met de term ‘pay as you go’ en er zijn vijf verschillende internetbundels aan te schaffen.

Het standaardtarief – het bedrag dat men moet betalen wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een aparte internetbundel – is maximaal één euro per gebruikte megabyte. Dit is vaak alleen aantrekkelijk wanneer het gebruik van internet op de mobiele telefoon over het algemeen minimaal is; anders komt de klant vaak veel te duur uit.

De vijf bundels voor internet bij Simyo bestaan uit datalimieten van 200, 500, 1000 en 1500 megabytes per maand. De vijfde bestaat uit 1000 megabytes met bijbehorende BlackBerry-diensten. De eerste vier kosten € 6,99, € 7,99, € 9,99 en € 13,99 per maand. Hierbij moet worden opgemerkt dat dit de huidige actieprijzen zijn. Ook wordt bij deze prijzen altijd nog 19 procent btw gerekend. Deze laatste wordt overigens aan het einde van 2012  in verband met een wetswijziging verhoogd met twee procent.

Naast de internetbundels wordt er door deze provider ook een sms-bundel aangeboden. Deze bestaat uit duizend sms’jes per maand voor nog geen tien euro. De sms-bundel is apart toe te voegen aan het huidige abonnement en heeft een vaste prijs. Deze prijs is geen actieprijs, maar er komt wel nog 19 procent aan btw bovenop. Deze is bij de prijzen van Simyo nog niet verrekend.

De beschikbare internetbundels zijn niet geldig in het buitenland, waardoor ze dus alleen in Nederland te gebruiken zijn. Daarnaast wordt er door Simyo gerekend en afgerond op kilobytes, daar waar de limieten worden berekend in megabytes. Zodra een klant over zijn of haar limiet gaat, wordt er gebruikgemaakt van het eerdergenoemde standaardtarief van één euro per gebruikte megabyte.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net