Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

 • Alle aanbiedingen en prijzen
 • Altijd up-to-date
 • Altijd de goedkoopste prijs
 • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Simyo Sim Only

Het merk Simyo is in 2005 gelanceerd door KPN met als doel de prepaid markt te veroveren met goedkope tarieven en gunstige voorwaarden. Inmiddels hebben ze het assortiment uitgebreid met 4 zeer aantrekkelijke sim only abonnementen, om ook de sim only markt te veroveren met gunstige voorwaarden en aantrekkelijke prijzen.

De aanbiedingen van Simyo zijn populair en komen vaak als een van de goedkoopste sim only aanbieders naar boven uit onze vergelijker. Bent u nou nieuwsgierig of Simyo voor u een goede uitkomst is als nieuwe sim only aanbieder, dan kunt u hier rechts direct een uw gewenste belminuten, smsjes en MB’s invullen en we berekenen direct welke aanbieder in uw situatie het goedkoopste is.

Hieronder leest u een soort review met een duidelijke uitleg over Simyo zelf maar nog belangrijker over de sim only abonnementen die ze aanbieden. U leest informatie over nummerbehoud, buitenland bellen en over individuele abonnementsvormen.

Enkele voordelen van Simyo die het zeer aantrekkelijk maken om er gebruik van de maken zijn:

 • Maandelijks opzegbare contracten
 • KPN netwerk
 • Gratis klantenservice
 • Goedkope tarieven

Je kan alles gemakkelijk online regelen via de website met en eigen klanten omgeving, hier kun je alles wijzigen waar je normaal gesproken voor naar de winkel gaat.

De populariteit hebben ze met name te danken aan het feit dat mensen zich vrij voelen bij het merk Simyo, je zit nergens aanvast en kan overal weer gemakkelijk vanaf zonder kleine lettertjes of lange jaarcontracten. Verder vinden veel mensen het prettig als ze gebruik kunnen maken van een telefonische klantenservice zonder te bellen naar dure 0900 nummers, bij Simyo is de klantenservice gewoon gratis zoals het hoort!

Nummerbehoud bij Simyo
Net  zoals bij andere sim only aanbieders is nummerbehoud bij Simyo ook volledig gratis! Je kan gemakkelijk overstappen naar Simyo met behoud van je eigen mobiele nummer. Je kan tijdens het bestellen direct aangeven of je je huidige mobiele nummer mee wilt nemen naar je nieuwe sim only van Simyo. Nadat je de bestelling hebt afgerond kun je een formulier downloaden waar je de huidige provider en het mobiele nummer vermeldt, vervolgens doet Simyo de rest! Ze zorgen ervoor dat je verzoek van nummerbehoud bij de huidige provider terecht komt en dat ze het nummer zullen overnemen.

Op het moment dat je gebruik maakt van prepaid kunnen ze het nummer binnen 10 werkdagen voor je overzetten. Indien je gebruik maakt van een abonnement om het moment dat je de bestelling doet, moet je rekening houden met een opzegtermijn van je huidige provider. Je verzoek van nummerbehoud kan alleen in behandeling worden genomen als die binnen twee maanden vanaf de besteldatum afloopt.

Geschikt toestel?
Op het moment dat je een simkaart van Simyo wilt gebruiken moet je er goed om denken dat je toestel simlock vrij is en geschikt voor alle netwerken. Als je toestel een simlock bevat kan het zijn dat je alleen maar een simkaart kan gebruiken van de provider van de simlock. Als het toestel ouder dan een jaar is, dan kan je de simlock gratis laten verwijderen door de huidige provider. Hiervoor kun je langs de winkel gaan of de website van de huidige provider raadplegen.

Tarieven en abonnementen van Simyo
Simyo kent goedkope tarieven die ze in vier verschillende abonnementen hebben gegoten. Ze hebben voor iedereen een passend abonnement of je nu veel belt of wat minder, je vindt ongetwijfeld een goed en passend abonnement. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om je abonnement iedere maand aan te passen met bijvoorbeeld een internetbundel of een sms bundel.

Ze hebben de volgende 4 abonnementen:

 • Simyo Zelden
 • Simyo Weinig
 • Simyo Geregeld
 • Simyo Veel

Simyo Zelden
De naam zegt het eigenlijk al, dit is een goede uitkomst voor mensen die zelden gebruik maken van mobiele telefoon. Dit is een prima uitkomst voor mensen die wel bereikbaar willen zijn en kunnen bellen wanneer dat moet, zonder erbij na te denken of ze nog wel beschikken over genoeg beltegoed. Je krijgt hier maandelijks 50 belminuten of smsjes voor de prijs van € 3,99 per maand (op dit moment € 1,00 per maand korting). Je krijgt 50 belminuten per maand die je kan opbellen tegen een tarief van € 0,05 per minuut of sms binnen de bundel. De overgebleven minuten zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand.

Simyo Weinig
Met dit abonnement beschik je maandelijks over 100 belminuten of smsjes die je kan gebruiken in 1 maand, ook hier geldt dat het net gebruikte tegoed niet mee te nemen is naar de volgende maand. De gesprekskosten voor per minuut en per sms zijn 4,2 cent binnen de bundel van 100 minuten of smsjes. Op het moment dat je bundel op is en minuten en of smsjes verbruikt buiten de bundel wordt er € 0,30 per min/sms in rekening gebracht.

Simyo Geregeld
Dit is een van de populairste abonnementen samen met de Simyo Veel, dit komt met name door de gunstige prijs kwaliteit verhouding van de belminuten en de prijs die ze ervoor vragen. Je krijgt elke maand 250 belminuten of smsjes die je gedurende een maand kunt verbruiken, ook geldt als je hier buiten de belbundel komt dat ze € 0,30 per min/sms in rekening brengen.

Simyo Veel
Dit is een goed sim only abonnement voor de mensen die meer dan 250 belminuten per maand bellen of smsen. Op deze manier voorkom je het verbruik buiten de bundel á € 0,30 en houd je de kosten prima in de hand. Op het moment dat je niet meer dan 500 belminuten of smsjes verstuurd is dit een goede aanbieding om te bestellen. Binnen de beldundel bel of sms je voor € 0,027 en hierbuiten is dit net als bij de andere sim only abonnementen € 0,30 per min/sms.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net