Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Nummerbehoud

Als men zijn of haar eigen nummer wilt behouden bij Simpel is dat mogelijk. In tegenstelling tot andere bekende providers wordt er bij Simpel eenmalig negen euro administratiekosten in rekening gebracht. Het is dus geen gratis dienst bij deze provider. Nummerbehoud werkt bij Simpel met prepaidkaarten en bij abonnementen en start maximaal twee maanden nadat deze is aangevraagd.

Het eigen nummer behouden gebeurt als men dit aangeeft op het bestelformulier voor een telefonieabonnement of een prepaidkaart met beltegoed. Hierbij geeft men ook het huidige nummer en het unieke simkaartnummer door. Indien men reeds over een abonnement beschikt en een aanvraag indient bij Simpel, dragen zij er zorg voor dat het lopende contract wordt opgezegd en het huidige nummer wordt overgeheveld naar de nieuwe provider. Dit kan alleen als het lopende contract nog maar voor maximaal twee maanden geldt. Tevens moet het contract absoluut nog niet zijn opgezegd, anders kan de overzetting van het nummer niet in gang worden gezet. Het abonnement moet dus worden opgezegd door de nieuwe provider en dat is Simpel in dit geval.

Wanneer Simpel het lopende contract heeft opgezegd, ontvangt de klant via de post een nieuwe simkaart. Hieraan is direct het oude nummer gekoppeld. Wanneer men de simkaart omwisselt op de schriftelijk overeengekomen datum treedt de overgang in werking en is men direct weer bereikbaar op het bekende nummer.

Bij het bestellen van een abonnement of prepaidkaart moet men bij Simpel opletten dat er negen euro aan kosten in rekening worden gebracht. Daarnaast moet het huidige nummer nog actief zijn en betekent dat tegelijkertijd dat men nog een lopend contract bij een andere provider moet hebben op het moment dat het nummer moet worden overgezet naar de nieuwe provider. Het aanvragen van nummerbehoud nadat men een abonnement heeft afgesloten is niet mogelijk; het moet tijdens het bestelproces worden aangevinkt.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net