Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Nummerbehoud

Bij Hollandsnieuwe is het altijd mogelijk om het huidige nummer bij overstap naar Hollandsnieuwe te behouden, mits het oude abonnement nog minimaal een maand lang geldig is bij de huidige provider. Als men het nummer wilt behouden bij Hollandsnieuwe is dat te allen tijde gratis en makkelijk aan te geven in het instellingenpaneel van de website van deze provider. In dit paneel kan men tevens de status van het overzettingsproces bijhouden.

Wanneer men de overstap naar Hollandsnieuwe kenbaar gemaakt heeft, wordt het nummer overgezet zodra het oude abonnement bij de andere provider voorbij is. Als de aanvraag voor het behouden van het huidige nummer binnen de zeven dagen na de aanvraag voor het nieuwe abonnement is ingediend, duurt het overzetten van het huidige nummer maximaal dertig dagen; dit uiteraard indien de aanvraag wordt goedgekeurd. Wanneer dit mogelijk is, beÃĢindigt Hollandsnieuwe het lopende contract. Minimaal zestig dagen voordat het lopende contract voorbij is, moet men de nieuwe aansluiting reeds bij Hollandsnieuwe hebben aangevraagd.

Indien men contractvrij is en men gebruikmaakt van een prepaidabonnement, dan duurt het omzetten van het huidige nummer maximaal tien dagen. Dit is exclusief de periode die geldt als eventuele opzegtermijn bij de oude provider. Tevens moet het oude nummer evident genoeg wel nog actief zijn om hiervoor in aanmerking te komen.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net