Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Internet

Met Hollandsnieuwe sim only internet kan men gebruikmaken van bellen, sms en internet onder het gemak van een enkel abonnement.

Bij Hollandsnieuwe kan men gebruikmaken van vier verschillende sim-only-abonnementen. Een bundel bevat zowel belminuten, sms’jes als megabytes aan. Zo heeft men met de bundel ‘VoorafVoordeel 275’ rond de 275 megabytes aan internet en met het abonnement ‘VoorafVoordeel 500’ heeft men 500 megabytes aan internet. Bij Hollandsnieuwe kan men zelf de onderlinge verdeling van belminuten, sms’jes en hoeveelheid internet aan megabytes bepalen. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen om minder sms’jes te versturen, maar daardoor meer gebruik te maken van mobiel internet.

Als men gebruikmaakt van de ‘Voorafvoordeel 275’- of ‘Voorafvoordeel 500’-bundel kan men hier nog een extra internetbundel aan toevoegen als men  meer wilt verbruiken dan dat men met de huidige bundel aangeboden krijgt. Op deze manier wordt er een reserve gecreëerd van vijfhonderd extra megabytes aan internet per maand.

De prijs van deze extra bundel bedraagt € 10,00 per maand bovenop de kosten van het abonnement. De hoeveelheid verbruikte megabytes wordt afgerond op 100 megabytes. Hollandsnieuwe heeft een uploadsnelheid van 384 kilobyte per seconde en een downloadsnelheid van 1 megabyte per seconde.

Tevens heeft Hollandsnieuwe twee andere sim-only-abonnementen, maar Hollandsnieuwe biedt bij deze twee geen internet aan. Het bellen binnen de bundel kost men drie eurocent per minuut, maar er kan sprake zijn van een uitzondering waarbij u maximaal voor vier eurocent per minuut belt. Bij het bellen buiten de bundel betaalt men drie eurocent, maar in het geval van uitzondering betaalt men  maximaal vier eurocent per minuut.

De gebelde minuten worden naar boven afgerond. Een sms-bericht versturen binnen de bundel kost men één eurocent en dit kan maximaal oplopen tot vier eurocent; dit is afhankelijk van de lengte van het bericht. Als men een sms-bericht verstuurt buiten de eigen bundel om betaalt men drie eurocent; afhankelijk van de lengte van het bericht maximaal 4 eurocent.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net