Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Buitenland

Hollandsnieuwe biedt verschillende diensten op het gebied van sim-only-telefonie in het buitenland. Het is bij deze provider echter niet altijd mogelijk om in het buitenland te bellen met een mobiele telefoon, omdat Hollandsnieuwe gebruikmaakt van een techniek die niet altijd ondersteund wordt in het buitenland. Dit is het zogenaamde ‘roaming’.

Deze roamingtechniek betekent dat klanten van Hollandsnieuwe gebruik kunnen maken van een netwerk dat zich in een ander land bevindt. De provider tekent hiervoor verschillende contracten en komt de eigen klant daarin tegemoet. Het is echter niet vanzelfsprekend dat Hollandsnieuwe in ieder land of gebiedsdeel een dergelijke overeenkomst heeft kunnen sluiten, wat er in resulteert dat de klant niet vanuit ieder land kan bellen – of überhaupt gebruik kan maken van een mobiel netwerk.

De meeste mobiele telefoons schakelen bij het overgaan van de landsgrens automatisch over op een in dat land actief zijnde netwerk. Er zijn echter ook mobiele telefoons bekend die dit niet doen. In dat geval kan de gebruiker handmatig het netwerk veranderen door naar het hoofdmenu te gaan van de mobiele telefoon, hier ‘roamingdiensten’ te kiezen, vervolgens ‘mode’ en ‘manueel’ te kiezen en daarna ‘internationaal’ te selecteren. Als alles nadien goed verloopt, wordt de simkaart binnen maximaal twee minuten bijgewerkt.

Wat de tarieven van de diverse telefonie-onderdelen in het buitenland betreft toont Hollandsnieuwe een tabel met de bedragen die afwijken van zoals die gelden in Nederland. De tarieven worden hierbij opgedeeld in drie verschillende zones: zone 1 (binnen de Europese Unie), zone 2 (rest van Europa en Noord-Amerika) en zone 3 die bestaat uit de overige gebieden. Af en toe zitten hier bepaalde voorwaarden en regels aan vast, zoals het door de provider afronden van belminuten.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net