Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

hollandsnieuwe sim only

Hollandsnieuwe is een van de nieuwste aanwinsten van Nederland als sim only aanbieder. Het merk is opgezet door Vodafone en je maakt dan ook gebruik van het Vodafone netwerk wat zeer betrouwbaar en goed is. De tarieven van Hollandsnieuwe zijn interessant en zeker de moeite waard om eens onder de loep te nemen. Hieronder proberen we zo duidelijk mogelijk het netwerk te omschrijven om u een duidelijk beeld te geven wat de abonnementen en tarieven zijn.

De doelgroep van Hollandsnieuwe zijn de prijsbewuste bellers, die graag de volledige controle over hun belgedrag willen zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland. Zo proberen ze alles zo transparant mogelijk te houden met goedkope tarieven voor mobiel bellen, smsen en internetten. Het gemakkelijke is dat je hetzelfde betaald voor 1 belmuut, 1 sms of 1 MB internet. Als je de bundel van de maand hebt verbruikt bepaal je zelf of je verder wilt opwaarderen, op deze manier heb je de volledige controle over je belkosten en is het onmogelijk dat de factuur aan het eind van de maand een verassing is.

Controle over je uitgaven
Doordat je de belbundel vooraf betaald sta je nooit voor verassingen. Je kan kiezen als je de bundel wilt opwaarderen of niet. Ook kun je per maand wisselen van belbundel, omhoog of omlaag het is allemaal geen probleem. Op het moment dat je een sim only bij Hollandsnieuwe hebt afgesloten krijg je toegang tot een beheer gedeelte op de website, hiermee kun je je volledige contract instellen en wijzigen. Uiteraard kosteloos en gratis.

Toestellen voor je abonnement
Als je nu niet in het bezit bent van een mobiele telefoon, dan kun je er ook nog voor kiezen om er direct een aan te schaffen via de website. De keuze voor toestellen is beperkt maar de prijzen zijn goed.

Abonnementen van Hollandsnieuwe
Hollandsnieuwe kent 4 verschillende abonnementen variërend van 75 belminuten tot 550 belminuten per maand. Daarnaast hebben ze nog verschillende voordeelbundels waar je gebruik van kan maken. De abonnementen die ze aanbieden zijn als volgt:

  1. 75 belminuten of sms berichten prijs per minuut 6,0 cent voor € 4,50 per maand
  2. 175 belminuten of sms berichten prijs per minuut 4,0 cent voor € 6,50 per maand
  3. 275 belminuten of sms berichten prijs per minuut 3,8 cent voor € 9,00 per maand
  4. 550 belminuten of sms berichten prijs per minuut 3,4 cent voor € 16,50 per maand

Naast deze sim only abonnementen kun je kiezen uit 2 voordeelbundels die je extra per maand betaald,  je hebt de keuze uit de volgende voordeelbundels:

  1. 1000 sms bundel 10 euro per maand (1 cent per sms)
  2. 500 MB bundel 10 euro per maand (2 cent per MB)

Eigen nummer meenemen naar Hollandsnieuwe
Uiteraard is het ook mogelijk om nummerbehoud aan te vragen met een nieuw sim only abonnement bij Hollandsnieuwe.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net