Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Vodafone klanten bellen gratis

Na een grote storing begin april, dankzij een brand in een telefooncentrale van Vodafone, heeft de provider zijn netwerk weer als vanouds aan de praat. Veel klanten ondervonden dagenlang hinder van de storing en Vodafone wil hen graag bedanken voor het geduld en begrip dat zij hebben getoond. Alle klanten bellen en sms’en daarom van 2 tot en 5 mei gratis.

Op 4 april kampte Vodafone met een grote storing vanwege een brand in een telefooncentrale in Rotterdam. Veel klanten van de provider, voornamelijk in de Randstad, hadden op deze dag, en de dagen erna, geen bereik en mobiel bellen, sms’en en gebruik van mobiel internet was tijdelijk onmogelijk. Vodafone wil het graag goed maken en de klanten bedanken voor hun geduld. Daarom starten zij vandaag een actie waarbij alle klanten vier dagen lang onbeperkt gratis kunnen bellen en sms’en. De gratis bel en sms actie zal tot en met zaterdag 5 mei 23:59 uur duren.

Op wat kleine in- en afstellingswerkzaamheden na, is het netwerk van Vodafone weer helemaal hersteld. Dat is dan ook de precieze reden waarom Vodafone niet eerder met een dergelijke actie kon komen. Omdat het onmogelijk is om elke geval apart te bekijken, daar de ene klant meer hinder heeft ondervonden dan de ander, brengt Vodafone een universeel gebaar naar alle Vodafone klanten met een  prepaid, sim only abonnement of een mobiel abonnement.  Het gebaar geldt ook voor klanten van Sizz en Blyk. Sizz is het gezamenlijke merk van Vodafone en RTL Nederland en Blyk is een merk van Vodafone dat speciaal voor jongeren tot en met 29 jaar op de markt is gezet.

Klanten met een data-abonnement voor de tablet ontvangen als goedmakertje een korting van 10 procent op de data-abonnementskosten voor de maand mei 2012. Klanten die alleen gebruik maken van prepaid mobiel internet voor de tablet ontvangen vandaag 2 mei een gratis dagbundel van 80 MB.

De gratis bellen en sms’en actie geldt dus voor alle klanten en dus ook voor zakelijke klanten. Alle Vodafone klanten kunnen op 2, 3, 4 en 5 mei in Nederland gratis sms’en en bellen naar Nederlandse nummers, waarbij premium nummers zijn uitgesloten. Voor de overige actievoorwaarden check je de site van Vodafone, waar ook de excuses en uitleg van CEO Rob Shuter te vinden zijn.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net