Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Toestelsubsidie geschrapt bij Telfort, abonnementen eenvoudiger

Telfort zal vanaf 16 april 2012 een met een nieuwe abonnementenstructuur komen. Begrijpelijk voor iedereen en een stuk voordeliger voor u als beller. Het basisabonnement zal 0 euro gaan kosten, de toestelsubsidie verdwijnt en een telefoongesprek zal vanaf de tiende minuut gratis zijn. Maar er is meer….

Dat sim only abonnementen voordeliger zijn voor de beller, dat wisten wij natuurlijk al. Vandaar dat wij achter de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van telefoonabonnementen staan waarbij de toestelsubsidie uiteindelijk bij alle providers tot het verleden zal gaan behoren. Om tot een abonnementenstructuur als deze te komen, zal als de toestelsubsidie moeten worden afgeschaft.  Eerder waren er verschillende providers die een einde maakten aan de toestelsubsidie en inmiddels is dat ook bij Telfort het geval.

Na afschaffing van de toestelsubsidie blijft er een basisabonnement van 0 euro over en dus kan de beller in de nabije toekomst zijn of haar eigen abonnement samenstellen bij Telfort. Zoals al het geval is bij sim only abonnementen.

Sim only abonnementen telfort

Vanaf 16 april stelt u dus uw eigen telefoonabonnement samen waarbij u een keuze maakt uit telefonie, sms en internet. Met de huidige gratis sms diensten zoals bijvoorbeeld What’s up, kan een sms abonnement voor sommigen onnodig zijn en kan dus worden weggelaten. Om gebruik te kunnen maken van een gratis internet sms service, is dus internet nodig. Een sms bundel kan dan worden weggelaten, maar een internet abonnement is dan juist weer onmisbaar.
De één belt meer dan de ander en dus zal u wellicht een belbundel nemen van 1000 minuten, terwijl uw 80-jarige buurvrouw meer dan voldoende belminuten heeft wanneer ze een bundel van 150 euro aanschaft. Het zou natuurlijk ook andersom kunnen zijn, wie weet. Waar het uiteindelijk om gaat met de nieuwe abonnementenstructuur bij Telfort, is dat u bepaalt welke bundels u neemt en dus nooit betaalt voor een service waar nooit gebruik van wordt maakt of waarbij u betaalt voor ongebruikte belminuten of smsjes.

U kan als klant bij Telfort ook gaan kiezen uit een TelfortOnderling Bundel waarbij onbeperkt kan worden gebeld naar andere Telfort Mobiel klanten. Een VastBellen Bundel biedt je de mogelijkheid onbeperkt te bellen naar alle vaste nummers in Nederland.

Telfort weet wat een klant nodig heeft en biedt de klant nu al op elk moment inzicht in het belgedrag en gemaakte kosten, maar zal de klant in de toekomst ook voorzien van een sms-alert. Met een sms-alert ontvangt de klant een sms zodra zij vijftig procent van de bundel hebben gebruikt. Vervolgens zal er nog een sms worden gestuurd bij de tachtig procent en uiteraard wanneer de limiet van de bundel is bereikt en dus de 100%.

sim only basis abonnementen

Uiteraard kan de klant een internetbundel aanschaffen waarbij tot 1000 MB internet per maand kan worden aangekocht. Een extra optie die de klant heeft, is de internetversneller. Deze optie kost u voor 3 euro extra per maand, maar daarmee zal de bandbreedte worden uitgebreid naar 7 mbps. Hier zien wij nog ruimte voor de toekomst, want dan zal snel internet op de smartphone steeds interessanter en belangrijker worden.

toestel subsidie

Nu de toestelsubsidie is verdwenen, is er een nieuwe constructie bedacht waarbij klanten geen toestel ontvangen, maar leasen. Met dit leasecontract huurt de klant een telefoon, en zelfs een tablet, vanaf 4 euro per maand voor één of twee jaar. Wanneer het leasecontract is beëindigd kan de telefoon of tablet worden ingewisseld voor een nieuwer model of kan de klant, met een restantbedrag het apparaat afbetalen en is het in eigen bezit. De verwachting is overigens, dat in 80% van de gevallen een nieuw leasecontract zal worden afgesloten.

Uiteraard is een ook sim only abonnement via Telfort ook mogelijk en wij helpen u een passend abonnement samen te stellen met behulp van onze vergelijkingstool. Daarnaast wordt het gekozen pakket en een eventuele telefoon gratis bij je thuis, en zelfs op uw werk bezorgd. Belt u met de scherpste tarieven,  biedt Telfort het verschillende sim only abonnementen voor elke type beller en voor het gemak alles in één bundel.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net