Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

T-Mobile komt met hogere datalimieten

Abonnementen die vanaf nu bij T-Mobile worden hebben hogere datalimieten, ook onbeperkt internet blijft mogelijk.

In februari was er al bekent dat er nieuwe abonnementen voor T-Mobile zouden komen, achteraf klopte veel van die informatie over de nieuwe abonnementen.

Op dit moment is het goedkoopste abonnement het iSmart abonnement van 29,95. Vanaf maandag moet er voor dit zelfde abonnement 44,50 euro worden betaald maar wordt het datalimiet sterk verhoogd en krijgt de klant bij het abonnement onbeperkt sms’en, zodat de klant belminuten overhoudt. Ook zullen de sim only abonnementen van het bedrijf gaan veranderen.

Met de nieuwe abonnementen speelt het bedrijf in op de vraag naar mobiel internet. Sinds de komst van de iPhone en andere smartphones is de vraag naar mobiel internet explosief gestegen. Hierdoor waren de vorige abonnementen niet meer helemaal geschikt voor de nieuwe consumenten. Veel klanten zoeken een sim only abonnement voor het gebruik in een smartphone die ze al hebben. Op deze manier kunnen ze gebruik blijven maken van de mogelijkheden die een smartphone allemaal bied.

Wel is T-Mobile de enige provider in Nederland die onbeperkt mobiel internet aanbiedt.  Andere providers als KPN en Vodafone hebben een beperking op de data die een consument mag gebruiken per maand. Hierdoor heeft T-Mobile een belangrijke voordeel waar veel mensen hun keuze door zullen laten bepalen. Wel is het zo dat als je bij een onbeperkt internet abonnement meer als het limiet hebt verbruikt je naar een lagere snelheid gaat. Maar dit is echter voor gebruik als WhatsApp niets van te merken.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net