Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Simpel wijzigt sim-only abonnementsstructuur

In een persbericht geeft de provider ‘Simpel’, onderdeel van het moederbedrijf T-Mobile aan per 5 april haar abonnementstructuur aan te passen. Door middel van het toepassen van deze wijziging zullen veel kleine klanten de provider verlaten, echter probeert Simpel door het wijzigingen van de abonnementsstructuur ook grotere klanten te lokken en de oudere klanten richting een hoger abonnement te ‘duwen’.
Simpel nieuwe sponsor ADO Den Haag Vanaf 5 april zal de aanbieder van sim-only abonnement Simpel haar abonnementstructuur wijzigen. Onder deze wijzigingen zit bijvoorbeeld het inkrimpen van het aanbod voor de vele verschillende bundels en combinatiemogelijkheden. Vooral de laag geprijsde bundels van de provider zullen verdwijnen zodat de klanten als het ware richting een hoger abonnement worden ‘geduwd’. Er zullen nog steeds kleinere bundels aanwezig blijven, echter zullen deze in prijs omhoog gaan zodat klanten worden gestimuleerd een hoger abonnement af te sluiten. De wijzigingen worden voor klanten die op dit moment nog een contract hebben lopen met Simpel niet toegepast, klanten die vanaf 5 april een nieuw abonnement afsluiten of het huidige abonnement verlengen zullen te maken krijgen met deze wijzigingen. Klanten die vanaf dat moment een kleiner pakket aan willen schaffen zullen meer moeten betalen voor hetzelfde pakket, daarnaast hebben ze wel de keuze om voordeliger een hoger pakket af te sluiten dan voorheen bij Simpel.

Bundels voor bellen

Op dit moment heeft Simpel vijf bundels voor het mobiel bellen, de klant heeft p dit moment de keuze uit 100, 200, 300, 400 en 800 belminuten bij de verschillende pakketten. Het kleinste pakket, de 100 belminuten, zal worden gehalveerd tot 50 belminuten, daarnaast moeten klanten voor dit kleinste abonnement, ondanks dat het in belminuten naar beneden is gegaan, maandelijks wel nog steeds 2,50 euro betalen. Simpel geeft aan deze wijziging door te hebben gevoerd om de huidige klanten die in het bezit zijn van een dergelijk klein pakket, te stimuleren een hoger abonnement af te sluiten. In de wijzigingen staat ook dat het mobiel belpakket van 200 belminuten wordt verhoogd naar 250 belminuten, de klant blijft hier maandelijks 5 euro voor betalen. De mensen klanten die op dit moment een abonnement hebben van 100 belminuten zullen dus voor dit abonnement gaan kiezen.

In de wijzigingen staat ook dat het meest gekozen 300 minuten pakket van 7,50 euro verdwijnt. Deze klanten hebben wel de mogelijkheid om een pakket van 400 belminuten af te sluiten voor een prijs van 10 euro per maand en krijgen hiervoor vanaf 5 april 450 belminuten (50 belminuten gratis). In de het hoogste pakket van 800 belminuten veranderd vanaf 5 april niets.

Bundels voor SMS

Op dit moment heeft Simpel nog een ruim assortiment op het gebied van SMS bundels, echter zal dit vanaf 5 april ook worden gewijzigd. Klanten kunnen op dit moment kiezen voor een bundel van 100, 200, 300 of 1000 SMS berichten per maand, de prijzen variëren op dit moment van 2,50 euro voor het kleinste pakket tot 10 euro voor het grootste pakket. Vanaf 5 april heeft Simpel nog maar twee bundels, voor de 2,50 krijgt de klant geen 100 SMS berichten maar 50 SMS berichten, voor 5 euro per maand kan de klant vanaf 5 april ook een onbeperkt SMS bundel afsluiten.

Bundels voor internet

Vanaf 5 april zal de 50 MB dataverkeer bundel die klanten op dit moment voor 2,50 euro per maand af kunnen sluiten verdwijnen en de bundel met 300 MB internet voor 7,50 euro per maand zal ook niet meer worden aangeboden door de provider. De klant heeft vanaf 5 april de keuze uit een 200 MB bundel waarvoor men 5 euro per maand moet betalen en het 500 MB bundel waar men 10 euro per maand voor moet betalen. Daarnaast blijft het grootste pakket van 1000 MB ook aanwezig.

Bellen naar het buitenland

Het aanbod van belbundels voor het buitenland worden vanaf 5 april ook gewijzigd, de 300 minutenbundel die op dit moment maandelijks 15 euro kost gaat geheel verdwijnen, de andere pakketten blijven op het gebied van prijs gelijk. Sommige pakketten krijgen extra belminuten als extra stimulatie.

De wijzigingen zullen vanaf 5 april worden toegepast op nieuwe abonnementen en bij het verlengen van het oude abonnement.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net