Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Simpel sluit “MijnSimpel” tijdelijk

Op de website van Simpel is te lezen dat ze tijdelijk het online inloggen met “MijnSimpel” hebben uitgeschakeld. Het bedrijf heeft te maken gehad met een digitale inbraak op haar website, hierdoor hebben onbevoegden toegang gehad tot een bestand met e-mailadressen van recent geworden klanten.

Door deze inbraak heeft Simpel besloten tijdelijk de inlogmogelijkheid en bestelmogelijkheid op de website uit te schakelen. Hierdoor is het niet mogelijk voor bestaande klanten om in te loggen, en diensten te wijzigen. Uiteraard is dit nog wel gewoon mogelijk via de klantenservice op telefoonnummer 0900 1418 (35 cent per gesprek).

Simpel vermeld direct op de website dat ze het betreuren dat ze deze stappen moeten ondernemen. En werken er hard aan om alles weer te laten werken als voorheen. Hoelang “MijnSimpel” eruit zal liggen is niet bekend.
Simpel heeft aangifte gedaan bij de politie en een melding gemaakt bij de OPTA.

Inmiddels heeft Simpel alle wachtwoorden van bestaande accounts verwijdert en iedere klant zal een sms ontvangen met het nieuwe wachtwoord. Deze sms met het nieuwe wachtwoord zal worden verstuurd op het moment dat “MijnSimpel” weer online is.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net