Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Sim Only aanbieder nieuwe sponsor ADO Den Haag

Het is niet de eerste keer dat sim only aanbieder Simpel een sponsorcontract aangaat met een voetbalclub, want eerder al werd het businesspartner bij Roda JC en shirtsponsor bij Vitesse en FC Utrecht. Simpel kiest er bewust voor om te investeren in sport, omdat het mensen met elkaar verbindt.

Als dochteronderneming van KPN beschikt Simpel over een uitstekend netwerk, maar dan ben je er nog niet, want hoe breng je de Nederlander aan het verstand dat een sim only abonnement beter is voor de portemonnee. Simpel houdt het simpel en zocht aansluiting bij de voetbalsport. Sport, zo legt de directeur van Simpel Jasper de Rooij uit, brengt mensen nader tot elkaar en bindt mensen. Daarnaast zien wij graag dat voetbal weer een leuke ervaring wordt voor zowel jong als oud. Door businesspartner te worden van ADO Den Haag hoopt de aanbieder van goedkope sim only abonnementen dat het daar ook bij de Haagse voetbalclub aan kan bijdragen. Voor niets gaat de zon op en dus ook bij Simpel, en dus hopen ze als businesspartner ook supporters te kunnen overtuigen dat een sim only abonnement bij Simpel veel voordeel kan opleveren. Daarbij zal ‘Voordeel voor de supporter, steun ADO Den Haag en bel Simpel’ als motto gaan dienen. Bovendien profiteren de supporters ook nog eens extra, zo laat Algemeen Directeur Cees Driebergen van ADO Den Haag weten, doordat alle overstappers ook nog een leuke prijs tegemoet kan zien. “De rol van onze loyale supportersschare is in deze samenwerking dus ook erg belangrijk.”

Met vier sponsorcontracten in de eerste divisie laat Simpel zien betrokken te zijn bij de sport en kan de trouwe voetbalkijker straks niet meer om deze sim only aanbieder heen.

Voetbalfan of niet, ADO Den Haag fan of niet, via onze site kan iedereen profiteren van de zeer voordelige sim only abonnementen van Simpel. Lees meer over de aanbieder en vergelijk je huidige aanbieder met die van Simpel om te achterhalen of er ook voor jou meer voordeel valt te behalen bij deze alsmaar populairder wordende sim only aanbieder.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net