Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Nieuwe internet bundels bij Simyo

Ook het simonly merk van KPN heeft haar mobiele internet bundels aangepast. Eerder berichten we al over de aanpassingen aan de internet bundels bij Ben en nu heeft ook Simyo haar internet bundels aangepast.

Simyo de MVNO van KPN is een mobiele provider die goedkope sim only abonnementen aanbiedt uitsluitend op het internet. Sinds de komst van de Ben sim only zijn het erlkaars grootste concurrenten op de sim only markt online. Elke keer als Ben een verandering door heeft gevoerd volgt Simyo met dezelfde aanpassingen en prijzen voor abonnementen en voordeelbundels.

Simyo heeft laten weten de vraag naar mobiel internet groter en groter is geworden. Hierdoor hebben ze besloten de mobiele internet bundels aan te passen en uit te breiden naar de volgende vier internet bundels.

200 MB per maand

500 MB per maand

1000 MB per maand

1500 MB per maand

 

€ 9,99

16,99

€ 21,99

€ 6,99 per maand

€ 7,99 per maand

€ 9,99 per maand

€ 13,99 per maand

 

Met elke mobiele internet bundel kun je internetten op je smartphone met een snelheid van 2 MB per seconde, dit is bij alle internet bundels gelijk. Ter introductie van de nieuwe internet bundels hebben ze actie prijzen voor de eerste 6 maanden bij het afsluiten.

Met een Simyo sim only internet u via het netwerk van KPN hierdoor bent u weet u zeker dat u beschikt over een goed en betrouwbaar netwerk in Nederland. Bent u benieuwd of een sim only abonnement van Simyo bij u past? Vul uw belminuten en smsjes in de vergelijker die u aan de rechterkant ziet. Ontdek of Simyo misschien de goedkoopste aanbieder is voor uw persoonlijke verbruik.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net