Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Nieuwe internet bundels bij Ben

Ben heeft bekend gemaakt nieuwe internetbundels te introduceren om nog beter te kunnen voldoen aan de wensen van de consument. Voorheen hadden ze alleen maar de Internet Altijd bundel maar hier hebben ze nu 3 internet bundels aan toegevoegd.

Ben internet weinig
Dit is een internet bundel voor mensen die af en toe willen internetten op hun mobiele telefoon. Hierbij moet je denken aan een mailtje, chatten, social netwerk en het nieuws leest. De bundel grote is 200 MB en kost € 6,99 per maand.

Ben internet gewoon
Deze bundel van Ben is een beetje hetzelfde als de hier bovenstaande internet bundel. Voor de internet gewoon bundel betaal je € 9,99 per maand, en de eerste 6 maanden ontvang je een korting van € 2,00 per maand. Je kan met de internet gewoon bundel 500 MB per maand verbruiken.

Ben internet veel
Deze internet bundel bevat 1000 MB aan verbruik wat je maandelijks kan internetten, deze bundel kost normaal € 16,99 per maand maar ook hier krijg je de eerste 6 maanden een leuke korting van € 7,00 per maand. Dit is een geschikte bundel voor de dagelijkse internetter.

Ben internet altijd
Dit is de grootste internet bundel die Ben aanbiedt en heeft een capaciteit van 1500 MB per maand. Voor de internet altijd bundel wordt € 21,99 in rekening gebracht, ook hierop krijg je de eerste 6 maanden een korting van maar liefst € 8,00 per maand.

Heb je een internet bundel en verbruik je nou meer dan de capaciteit is van de internet bundel, can betaal je 10 cent per MB. Ben stuurt een sms en een e-mail wanneer je gaat internetten buiten je internet bundel. Je kan de bundel elke maand in- of uitschakelen via je persoonlijke ‘Ik Ben’ pagina.

Wil je nu precies kunnen controleren wat je verbruikt aan MB’s dan kun je ook deze pagina even raadplegen met tips over het controleren van je dataverbruik voor iPhone en Android gebruikers ‘Mobiel internet op uw telefoon’ hier kunt u lezen hoe u precies het verbruik van uw data in de hand kan houden. Natuurlijk kunt u ook gewoon goed uw persoonlijke ‘Ik Ben’ pagina in de gaten houden.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net