Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Mobiel internet populair tijdens jaarwisseling

U kent het wel direct na de jaarwisseling proberen te sms’en of te bellen om ja vrienden en familie de beste wensen te wensen. Je mag van geluk  spreken als je kan bellen rond de jaarwisseling, een smsje is in veel gevallen geen probleem. Dit komt doordat iedereen massaal z’n mobieltje pakt om hetzelfde te doen.

Tijdens de afgelopen jaarwisseling is er een enorme stijging in het gebruik van mobiel internet, dit is weer te danken aan de vele smartphones inclusief mobiel internet. Het is erg makkelijk om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen via Facebook of Twitter. Ook de mobiele chatdienst Whatsapp is razend populair en wordt veel gebruikt als vervanger voor het versturen van een smsje.

Volgens mobiel telecomprovider T-Mobile is het gebruik van mobiel internet met 107% gestegen. KPN sprak van enorme daling in de verzonden sms’jes en telefoontjes, het gaat hier om enkele miljoenen minder verstuurde sms berichten. Bij Vodafone is ook een enorme stijging in het gebruik van mobiel internet tijdens de jaarwisseling. Ook werden er flink aantal telefoongesprekken en smsjes verzonden, in totaal 26 miljoen sms’jes en 6.5 miljoen telefoongesprekken, een lichte daling vergeleken met vorig jaar.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net