Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

KPN en Hi komen met nieuwe sim only bundels

Op maandag 13 november maakt KPN bekend dat er nieuwe Sim-Only bundels komen voor KPN en Hi introduceren nieuwe Sim Only-bundels. Deze nieuwe opzet is door KPN overgenomen vanuit de abonnementen.

Sinds februari lease je bij Hi een toestel wanneer je een abonnement afsluit. KPN heeft deze aanpak in juli overgenomen. Bij deze constructie ben je niet eigenaar van het toestel, maar ga je een soort van leasecontract aan.

De klanten van KPN-kunnen via het verplichte Mobiel Instap gratis met elkaar bellen. Bellen kosten 25 cent per minuut en een SMS-bericht kost 25 cent wanneer je deze naar andere nummers stuurt. Je kunt het abonnement uitbreiden met een bundel voor bellen en SMS-en en met extra MB datalimiet voor internetgebruik.

Een gelijke opzet voor Sim Only klanten

De hierboven genoemde omzet geldt nu ook voor Sim Only-klanten van KPN. Klanten kunnen zelf een aantal belminuten en sms’jes kiezen. Dit staat los van hoeveel MB de klant afneemt. Iedere maand krijg je de optie je abonnement te wijzigen, zowel naar boven als naar beneden.

Voor Hi geldt een andere opzet voor Sim Only-bundels. Zo krijg je bij Hi altijd internet. Wanneer je met je datalimiet boven je bundel gaat, wordt de snelheid van het internet wel bijgesteld naar 32 Kbps. Bij een Hi abonnement wordt het internet echter nooit afgesloten.

Bij Hi is de Instap-bundel niet verplicht, zoals bij KPN. Wel zijn Hi-klanten verplicht om een sms en bel-bundel af te nemen, of een internetbundel. Klanten hebben dan keuze uit drie internetbundels (Hi Medium, Hi Large en Hi XL) en vijf verschillende bel en sms-bundels. Je kunt zelf een combinatie van deze bundel samenstellen als klant. Wanneer je geen internetbundel afneemt is het niet mogelijk om per MB te betalen.

Mobiel internetabonnement voor tablets.

KPN introduceert een nieuw mobiel internetabonnement, speciaal voor tabletgebruikers. Je krijgt voor 20 euro per maand een datagebruik van 500 MB. Het is mogelijk om deze bundel uit te breiden. De snelheid van het internet blijft bij dit abonnement standaard 14,4 Mbps.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net