Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Hollandsnieuwe plaatst mobieltjesautomaat op Schiphol

Het telecombedrijf Hollandsnieuwe heeft een nieuwe automaat, de shoppingwall, gepresenteerd voor het kopen van simkaarten en mobiele telefoons.

“De Shoppingwall” , een primeur in Europa, staat tijdelijk gepresenteerd op de luchthaven Schiphol.  De automaat zal later ook gepresenteerd worden op drukke locaties als festivals, winkelcentra en treinstations.
Uit de Shoppingwall kunnen 24uur per dag, zeven dagen per week direct acht verschillende mobieltjes (samsung), sim only abonnementen of telefoon accessoires worden gekozen. Het apparaat zal regelmatig worden ververst.

Voor buitenlandse bezoekers is dit een handige optie om van goedkopere beltarieven gebruik te kunnen maken. Een bijkomend voordeel is dat de tarieven laag gehouden kunnen worden vanwege het feit dat er geen eigen winkel meer nodig is.

Met de openbaring van de Shoppingwall viert Hollandsnieuwe ook gelijk zijn 1-jarig bestaan. Hollandsnieuwe werd geïntroduceerd op 3 januari 2011. Het doel van Hollands nieuwe was om telefonie weer begrijpelijk te maken, de tarieven zijn laag en altijd goedkoop. Het aanbod van Hollandsnieuwe is duidelijk, er wordt een maximale controle gegeven over hoeveel je uitgeeft. Hollandsnieuwe is zelfstandig maar maakt gebruik van het netwerk  van Vodafone.

 

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net