Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

De 4G netwerken voor Simonly komen eraan!


Het ziet ernaar uit dat we zeer binnenkort 4G aan ons Simonly netwerk kunnen gaan toevoegen. Vorige week heeft de Nederlandse regering de frequenties geveild. 4G zou ervoor moeten zorgen dat we nog sneller kunnen internetten op onze smartphone. De opbrengsten voor de frequenties zijn een stuk hoger dan de regering van te voren had begroot. In totaal investeren de telefoonmaatschappijen 3,8 miljard euro in de nieuwe netwerken. De grootste investeerder in de netwerken is Vodafone en daarna KPN, T-mobile en Tele2. De aanbieders zullen voor 17 jaar eigenaar zijn van de 4G frequenties.

Simonly abonnementen kunnen profiteren bij Vodafone.

Zoals Vodafone het zelf zegt zouden liefhebbers van mobile spelletjes op het internet nooit meer hinder ondervinden van een traag netwerk. Spelletjes en websites kunnen met het nieuwe 4G netwerk snel en zonder hinder gespeeld worden. In totaal heeft Vodafone 9 vergunningen in de wacht gesleept voor de vergunningen. Hiervoor werd door de telefoonmaatschappij 1,4 miljard euro op tafel gelegd. De SEO van Vodafone verklaarde dat de consument steeds meer verwacht van de provider. Met de nieuwe frequenties kunnen ze de beloftes eindelijk bij de consument bevestigen. Zelfs de simonly abonnementen kunnen binnenkort extra snel internet op hun smartphone krijgen.

Tele2 krijgt voor het eerst een eigen netwerk.

Een nieuwe koper op de markt is Tele2. Ze kochten voor 160 miljoen 2 vergunningen voor een 4 G netwerk. Hiermee willen ze naar hun Simonly klanten duidelijk maken dat bij hun straks ook snel internet mogelijk is. Tot op heden had Tele2 nog geen eigen netwerk.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net