Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Blackberry Sim Only

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om een sim only abonnement te vergelijken speciaal voor de Blackberry telefoons! Deze optie is sinds vandaag online en geeft bezoekers de mogelijkheid om de goedkoopste Blackberry sim only te vergelijken.

Hoe werkt het?
U voert in hoeveel belminuten en sms’jes u wilt versturen per maand, en vervolgens selecteert u bij “Internet” het selectievakje van “BIS (Blackberry)” de vergelijker gaat vervolgens opzoek naar de goedkoopste sim only aanbiedingen speciaal voor het gebruik in de Blackberry. Hiermee kunt u dus optimaal gebruik maken van de opties van uw Blackberry telefoon zoals: Push email en Ping. U kunt hier aan de rechterkant direct een vergelijking starten, klik op “meer opties” om uw BIS te activeren.

Kan ik niet alle sim only abonnementen gebruiken in mijn Blackberry?
Als u Blackberry toestel simlockvrij is kunt u opzich alle sim only aanbieders gebruiken in uw telefoon. U kunt hiermee dan prima bellen en smsen. Echter als u gebruik wilt maken van de extra services die Blackberry biedt dan moet u beschikken over een speciaal internet abonnement. Deze abonnementen zijn niet beschikbaar bij elke sim only aanbieder. Omdat veel mensen opzoek zijn naar een sim only puur met Blackberry services hebben we deze optie aan onze website weten toe te voegen.

Kan ik ook een gewoon internet abonnement gebruiken?
Opzich kunt u elk internet abonnement gebruiken op uw Blackberry toestel. U kan waarschijnlijk gewoon internetten via het 3G netwerk alleen u kunt geen gebruik maken van de extra Blackberry services als push email en ping.

Wat moet ik doen als ik een sim only voor mijn Blackberry heb gevonden?
Indien u een goedkope aanbieding hebt gevonden die u graag wilt afsluiten klikt u op de oranje button met de tekst “Meer informatie / Bestellen” u wordt vervolgens direct doorgestuurd naar de betreffende website waar u direct uw Blackberry sim only kunt afsluiten. U dient hiervoor wel de Blackberry internet bundel aan te vinken bij het bestelproces.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net