Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Nummerbehoud

Als men zijn of haar oude nummer wilt behouden, dan is dat bij Ben mogelijk en tevens gratis te regelen. Of men nu een prepaidtelefoon heeft of gebruikmaakt van een abonnement, voor beide varianten is het behouden van het eigen nummer erg makkelijk te regelen. Voor beide telefoniesoorten bestaat er een eenvoudige manier om dit voor elkaar te krijgen.

Bij een sim-onlyabonnement dient de gebruiker vóór het bestellen van het abonnement aan te geven dat hij of zij graag zijn of haar eigen nummer wil behouden. Binnen 24 uur na ontvangst van de persoonlijke simkaart wordt door Ben vervolgens een verzoek tot nummerbehoud aangevraagd bij je huidige provider. Op deze manier wordt door Ben ook direct het oude abonnement opgezegd – waardoor de gebruiker dit niet zelf hoeft te doen.

Binnen de genoemde 24 uur ontvangt de klant tevens een mailtje én een sms’je wanneer dit laatste proces is voltooid. Hierin wordt de klant ook de datum meegedeeld wanneer het telefoonnummer precies wordt omgezet, waarna men één dag van tevoren hetzelfde sms’je ontvangt ter herinnering van de omzetting.

Op de datum die genoemd is als ‘omzetdatum’ wordt het telefoonnummer vervolgens omgezet. Tijdens dit proces is de klant drie tot vijf uur niet bereikbaar op het betreffende telefoonnummer. Ditzelfde proces wordt echter in de ochtend gestart, waardoor de klant zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. De meeste klanten zijn tegen de middag weer bereikbaar.

Wanneer men een prepaidpakket aanschaft verloopt het proces van nummerbehoud vrijwel exact hetzelfde. Men heeft echter geen abonnement, waardoor de noodzaak er niet is dat Ben het bestaande abonnement opzegt. Men dient echter wel duidelijk aan te geven dat het oude nummer behouden moet blijven en er geen nieuw nummer uitgedeeld moet worden.

 

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net