Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Internet

Ben biedt verschillende bundels met internetcapaciteit, maar ook zonder een dergelijke bundel is het mogelijk om internet te gebruiken met Ben als provider. In dit geval heeft men geen limiet voor dataverbruik en betaalt men een vast tarief – vaak maar één euro – per gebruikte megabyte. Vanaf 7 megabytes is een aparte internetbundel toevoegen aan het al lopende abonnement vaak wel een stuk voordeliger dan betalen per megabyte.

In een internetbundel van Ben, waarvan de contractduur verschilt tussen één maand en 24 maanden (gelijk aan een tweejarig contract), betaalt men vaak maar enkele centen per megabyte. De internetbundels zijn daarnaast opgedeeld in verschillende categorieën: ‘Ben internet zuinig’, ‘Ben internet soms’, ‘Ben internet regelmatig’ en ‘Ben internet vaak’. Op die manier is er voor veel mensen een geschikte bundel te kiezen.

Ben hanteert in veel gevallen tijdelijke actieprijzen, wat betekent dat de prijzen snel weer kunnen veranderen. Op de website van deze provider vindt men vaak snel de recentste tarieven die gelden voor de diverse bundels. Het tarief per megabyte in de vier bestaande bundels bestaat zo uit de bedragen vier cent in de bundel ‘Ben internet zuinig’, drie cent in de bundel ‘Ben internet soms’ en slechts één cent in de overige bundels.

Om de juiste afweging te kunnen maken houdt Ben al het persoonlijke verbuik bij in de persoonlijke profielen van klanten. Als men als klant dus inlogt bij het Instellingenscherm van Ben ziet men in één oogopslag hoe veel data men gebruikt en verbruikt heeft en kan men dit gemakkelijk afstellen op de bestaande bundels. Meestal komt dit grofweg overeen en springt er voor iedereen een duidelijke bundel bovenuit.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net