Vergelijk alle Sim Only's

Waarom vergelijken op simonly-abonnement.net

  • Alle aanbiedingen en prijzen
  • Altijd up-to-date
  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Bepaar gemakkelijk honderden euro's

Buitenland

Bij Ben is bellen vanuit het bellen met een sim-onlyabonnement goed mogelijk en wordt het geldende tarief aan de hand van drie vooraf vastgestelde zones bepaald. Landen die een van de drie tariefzones delen maken dus gebruik van eenzelfde tarief. Deze zones gelden uiteraard alleen voor mobiel bellen en zijn altijd terug te vinden op de website van deze provider.

Dit laatste geldt overigens ook voor een prepaidabonnement, hoewel de tarieven in de verschillende zones verschillen van die zoals in de sim-onlygebieden. Het principe werkt hierbij echter wel hetzelfde als bij sim-onlyabonnementen.

Ben hanteert voor de verschillende zones dus verschillende tarieven. De tarieven voor het bellen vanuit de ene naar de andere zone is minimaal € 0,10 en maximaal € 3,00 per minuut. Dit laatste tarief geldt vooral bij gesprekken die via satelietsignalen werken. Een aantal diensten is gratis. Op de website van Ben is een erg uitgebreid schema te vinden waar men precies kan opzoeken wat een bepaald gesprek of een bepaalde handeling kost in de diverse zones.

Landen die behoren tot de derde zone, over het algemeen als de duurste zone te classificeren, zijn vooral landen die ver weg van Nederland liggen of in als minder veilig of ontwikkeld te boek staan. Hierbij moet er vooral gedacht worden aan Zuid-Amerikaanse landen, Aziatische landen of derdewereldlanden in de binnenlanden van Afrika. Tevens moet worden opgemerkt dat niet in alle landen een goed onderhouden netwerk te vinden is – iets dat het in  een aantal landen onmogelijk maakt om van hieruit gebruik te kunnen maken van de mobiele telefoon.

Copyright © 2018 Simonly-abonnement.net